Vyhledávání

2013

Úvodní strana / Sechov / Události / 2013 / Soutěžní činnost - tréninky na hasičskou soutěž

Soutěžní činnost - tréninky na hasičskou soutěž

V neděli 5.5.2013 proběhl 1.trénink soutěžního družstva na okrskovou soutěž, která se koná 8. 6. 2013 v D. Městě.

Protože se nám podařilo získat nové členy do soutěžního družstva, chtěli jsme s letošní přípravou začít včas. Omlazené družstvo věříme, dosáhne na lepší výsledky než naše původní družstvo složené z veteránů. Letošní tréninky probíhaly u kravína v Sechově, tréninky vedl velitekK.Jandáček st., který byl současně trenérem i časoměřičem.

Na 1. tréninku jsme zkontrolovali a připravili techniku. Přerozdělili jsme obsazení družstva a na začátek jsme procvičovali činnosti k nasávání vody, kde jsme dříve měli většinou jisté rezervy. Další trénink bude opět u kravína na asfaltu a spolu s předkem.

5.5. .. 1. trénink - zkouška zadek i předek – 1 proud Luboš ml. na sucho, údržba techniky, nové a omlazené družstvo, Viktora ml. proud, Krátký Roman strojník, Krátký Mirek ml. spojka savic, Janů rozdělovač, Jenčík koš. 1. trénink se vydařil – nové družstvo funguje a těšíme se na trénink kompletního družstva.

12.5... 2. trénink – Říha proud, Viktora ml. Rozdělovač, Procházka hadice B, Krátký Roman strojník, spojka savic Krátký Mirek ml., Caska koš, nejlepší časy dosažené s vodou na 1 proud 39 a 33 s.

26.5... 3. trénink – Říha a Janů proudy, Viktora ml. rozdělovač, Pepa Procházka hadice B, Krátký Roman strojník, spojka savic Krátký Mirek ml., Caska koš, náhradníci Jandáček st.,, Viktora st., Veleta a Jenčík, nejlepší dosažený časy s vodou na 2 proudy 34 a 32 s.

2.6... 4. trénink– protvalý déšť jsme netrénovali, pouze proběhla příprava techniky na soutěž

7.6.    příprava naložení techniky na soutěž

 

Za SDH Sechov, JJ, 7.6.2013

 

 

5.5.2013